nobolond Creative Commons License 2011.06.16 0 0 4388

Igazán nagyon-nagyon köszönöm - de a könyvtárból szoktam időnként kivenni.

Valóban - a maga egyszerű rajzaival - jóval értékesebb, alaposabb azaz lényegretörőbb  munka az általam kritizáltnál  - még ha kissé el is járt felette az idő... :(((

( Ez NEM lesajnálás vagy fitymálás ! - nehogy félreértse valaki - de még a "digitális korszak" előtt íródott. Természetesen tudom : az "alapelvek" többsége nem változott, ma is érvényes...)

Mindazonáltal NEKEM, MOST a Viesmann leírása lenne a legcélravezetőbb - apró fogásokra, tapasztalatokra vágyom.

(Pl.: ha jól emlékszem valaki a modellező blogjában azt írta, hogy a Viessmann oszlopkhoz adott rögzítőcsavarok sorra eltörnek, ezért másfélszeres átmérőjű előfúrást, és némi beolajozást javasolt - ilyenekre gondolok...

Na persze pont ezt - pont ilyet - nem fogok találni a gyári leírásban - de mégiscsak a gyártó ismeri legjobban a portékáját - hátha írnak pár "fogást...")

Nem szeretném elrontani a felsővezeték szerelést (pláne, hogy működőt, üzemelőt akarok a diorámán) még kevésbé szeretném újra kezdeni az egész diorámát, ha elrontom... :((((

Előzmény: kabrios (4385)