Sziasztok,
szerintem a problémák, esetleges félreértések abból adódhatnak, hogy sokszor azt hisszük, a számunkra egyértelmű
dolgok a másik számára is azok, pedig nem! Gyakran emiatt szerintem, vagy néha lustaságból, esetleg azért, mert azt
hisszük, untatnánk a másikat nem írunk le dolgokat, nem ismételjük meg magunkat, pedig egy újonnan ideérkezőnek minden
dolog, minden információ hatalmas segítség lehet.
Itt van például ez a támogatott nyelvtanulásos dolog...úton-útfélen azt hallja az ember, hogy ez a dolog létezik, hogy milyen
szuper de sehol egy kézzelfogható információ arról, hogy hová kéne menni, milyen papírok kellenek stb.
Senki nem vette ezt igénybe eddig aki itt van? Senkinek a felesége, a barátnője, a férje, a párja, a szomszédja, rokona, ismerőse,
senkije? :)
Ahányan vagyunk itt, annyi történetünk van és ha már csak azzal segítek a másiknak, hogy leírom, hogy én milyen lépéseket tettem
meg azért, hogy itt élhessek, lehet, hogy már segítettem és ez nekem semmibe sem került, maximum abba a pár percbe amíg itt
bepötyörésztem!
Mellesleg én személy szerint szívesen olvasgatom a személyes történeteket, jó "megismerni" a másikat és ezzel szerintem nem vagyok egyedül!
További szép estét Mindenkinek! :)