Ez jó volt :-)
A barátaimmal és a családommal még nem beszélek járatszámokban, de ha a Déliben a vonatot nem a metró felől, hanem a MÁVTI felől közelítem, akkor nincs más támpontom, mint a pirossapkás embert megcélozni a szétnyíló sínek legyezőjében, és ha nála vagyok, megkérdezni, hogy ez-é az XXXX járat. Ha nincs szerencsém, akkor a síneken keresztbe jumping jack-elhetek az igaziig.
Az ingázónak könnyű dolga van, pár járatot kell megtanulnia, de aki ügyfélhez vonul, annak minden napszakot meg kell tanulnia, ráadásul ha útközben szándékváltó üzenet érkezik a főnöktől, akkor lehet újratervezni az útvonalat, ami közöswségi közlekedéssel nem kis kihívás - már amennyiben a vasúttal is számolni kíván az ember. Márpedig engem az érdekel, mi kellene ahhoz, hogy számoljon az ember. Én meghoztam a döntést, gázolok át sárgamellényeseken és síneken, akkor is vonatot használok, ha az sokkal rosszabb, mint bármi más - csak azért, hogy egyszer megírhassam a valós tapasztalataimat.
A másik topikban trollnak néztek, így azt a játékot a vasutas fórum nélkül fogom végigjátszani. Távol áll tőlem, hogy mások levegőjét mérgezzem.