Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek-e, de azért megpróbálom. Van egy Acer Aspire 5740G laptopom, amiben van egy Atheros AR5B93 wifi adapter (Win7, 64 bit). A vásárlás után egy ideig működött rendesen a wifi, aztán valamiért eltávolítottam mint hardvert. Az új bekapcsolásnál viszont felismeri magát az adaptert, telepíti is, de nem érzékeli a hálózatokat. Frissítettem a legújabbra driverét, semmi változás. több ízben eltávolítottam, újratettem, semmi. A Win7 hálózati hibaérzékelője csak annyit ír, hogy valószínűleg a driver nincs megfelelően telepítve, és kutakodjak a Súgóban... Próbáltam a registryben is nézgelődni, de a laikus szemem nem látott olyat, ami a gondot okozhatná.
Elkönyveltem tényként, hogy lehet hogy az adapter ment tönkre, ezért vettem egy TPLinkes USB wifit. Logikusan gondolva ez megoldaná a gondot, de nem. Legnagyobb megdöbbenésemre ha fel is tudtam telepíteni, szintén nem érzékelt hálózatokat! Pedig egy asztali gépen tökéletesen működött ez a kis USB kütyü.
Egyszerűen tanácstalan vagyok. Hol lehet a gond, hardveres, szoftveres? Mit lehetne tenni?
Ha tudnátok segíteni, vagy esetleg olyan topikokat ajánlani ahol tudnának segíteni, azt megköszönném.