majzi83 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 1922

Üdv mindenkinek! Engem Balázsnak hívnak!

Elolvastam az utolsó 400 hsz-t mielőtt írok ide, hogy megtudjam miről szól ez a fórum. A továbbiakban elmesélném a történetem.

Úgy alakult még tavaly év végén, hogy munkanélküli lettem Budapesten. Akkor elhatároztam mivel a diplomámhoz egy nyelvvizsga kellett ezért ráfeküdtem a francia nyelv tanulására. Korábban dolgoztam már Párizsban és ambíciót is éreztem magamban erre. Nyelvtanulás közben nagyon megkedveltem egy hasonló gondolkodású lányt, akivel elhatároztuk h kijövünk dolgozni. Az eures honlapján találtam egy munkát Disneyland-ben felkészültünk és elmentünk az interjura márc 24-én. Jól sikerült 1 hét mulva jeleztek h kellünk nekik. Majd egészen a mult hétig ment a levelezés köztünk hogy akkor lesz e belőle munka vagy sem. Végül megküldték a munkaszerződés és július 6-án kezdhetünk. Időközben arról is volt szó h nem tudnak szállást biztosítani és akkor regisztrált be ide a lány akiről beszéltem Csokiseper nicknévvel. Ezúton is köszönöm Sch Billy nevő felhasználónak a kedves segítséget. Azonban sikerült velük a szállással is dűlőre jutni, azt is biztosítanak. Azért azt hozzáteném h áprilistól diplomával a zsebemben kerestem munkát itthon és nem sikerült találnom semmit, szóval nagyon örülök ennek a lehetőségnek.

Szívesen felvenném a kapcsolatot Párizsban élő magyarokkal, érdekelne a történetetek.