C.Miki
2011.06.13
|
|
0 0
1027
|
Ha nem tévedek az 1200S az a karosszéria néhány pontján különbözik az 1200-estől, tehát pl. elöl a hűtőrács alatt már nyílások vannak, vagy hátul már nincs két macskaszem a lámpák alatt, hanem beleintegráták a lámpákba stb....... A lényeg az hogy 1200-es. :-) Az ára is jó volt akkor, mert láttam már 20-ért a kajmánoknál. Nyílván most az ilyen eladók is meg akarják lovagolni ezt a divathullámot, persze tudom hogy te nem divatból vetted, ( amúgy se vagytok divatolós gyerekek ) hanem mert neked is az van. De megfordult a fejemben hogy egy jó emberrel milyen fasza kis hegyiautót, vagy egy korabeli páros rallyautóját lehetne elkészíttetni belőle............. Az is nagy kincs lenne a gyűjteményben. Vagy az akkor NDK-s tuninggal ellátott pályagépet............ Lenne ötletem. Egyébként elhiheted hogy sokan a "kell" alapon vették meg, és későbbi befektetés miatt. Nem a Lada szeretetéért.
Igen, ismerem az ukrán retro autókat..........sőt láttam már lengyelt is... Ezeken is most meg akarnak páran gazdagodni. IST áron árulják stb........... |
Előzmény: rallymanó (1026)
|
|