Így van. Pedig ha az emlékezetem nem csal, sokáig ment az Eurosporton Forma 1. De látod, már a MotoGp-t, WRC-t sem adják, "csak" az IRC, Superbike, télen a "Dakar", ilyenkor nyáron a Le Mans, WTCC, GP2, Porsche kupa megy rajta, nem tudom lehet hogy még kihagytam valamit. Nekünk olyan 1989 körül lett Eurosport a TV-nken, és emlékszemmennyire imádtam, mert rengeteg autó-motorsport volt rajta, még a Man-Szigeti futamot is közvetítették!!! Amerikai versenysorozatokra is emlékszem. Most meg.......... Nekem leginkább a WTCC nem hiányozna, helyette visszahozhatnák a MotoGP-t, mert ezerszer nagyobb nézőtábora van. És rittig azt baszták el, azóta itt a neten nézem felvételről a futamokat, és hát így nem az igaz. A WRC műsorok is faszák voltak, nyílván emékszel. Szóval régebben jobb volt az Eurosport is.
A retek klub meg a másik az külföldi mintára / megrendelésre került be a hazai csatornaválasztékba, és nem véletlenül lehet még antennán is fogni pl. pusztafingosiba, meg a minimál csomagban is benne van, nem véletlenül. Ahogy írod, jó nagy agymosó TV, és az a baj hogy nagyon népszerű sajnos, tehát van igény a mocsokra, meg a sok szilárd halmazállapotú kreatúrára akik ott szerepelnek, a "sztárok"szellemi toprongyok. Iszonyú káros az ilyen média, számomra ünnepnap lesz amikor megszűnnek ezek a csatornák. Tudom-tudom nem kell nézni.......nem is teszem. Csak amíg az ország nagy része tátott szájjal bámulja ezt a sok szutykot, addig semmiféle szellemi megtisztulás, feljebb emelkedés nem lesz a gödörből. Az emberek nemzeti öntudatra ébredése, tiszta fejjel való gondolkodása veszélyes lenne a kampósorrú barátaink számára, ennek megakadályozására van az RTL Klub és társai. Amíg sokan ezeknek a csecsét szopják,ne adj Isten ezeken szocializálódnak, lehet őket terelni mint a bírkát.