430 322 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 10198

05-03 tt.-nak:

Jó kedvre derítettél a következő mondatoddal: "... ami valszeg tovább javított a hangulatán... ..." Nagyon jót nevettem rajta! 1ébként szembesítettem vasárnapi viselkedésével & mélyen szégyenli magát. Ő nem ilyen, csak "jó" napja volt.

BX 59-76 tt.-nak:

4.-én láttalak kb. este 18:30 tájban a Szent Imre Kórháznál a I-383-mal. Intettem nagyot, de a reakció semmi. Aztán a következő találkozási pont a garázsnál volt, kb. éjfél tájt. Legközelebb talán tudunk pár szót váltani.

Villám7-es tt.-at talán az X-221-essel láttam. (X-221: a másik 149 db. Volvo erejét is belerakták.)

Aki este 9 körül az O-564-et fényképezte a Baross téren, a Blaha Lujza tér irányába annak az e-mail címem publiqs.

Ezen felül köszönet illeti a példás munkavégzésükért az alábbi járművezetőket:

I-119, 117, 156 (7, du.).

5.-e:

I-032: du. vízforralási hibával félre állt a Széll Kálmán téren, 102-esben, pótlása: O-751(!).

I-181 (Timike): a reggeli órákban AVM utasításra, az Etele térről, 7E-ről, műszaki hibával gar.-ba küldve.

Ezen felül köszönet illeti a példás munkavégzésükért az alábbi járművezetőket:

X-229 (33, kr.), R-703 (7E, de.).

1 szolid történet a O-520-ról:

Pár napja a Dayka Gábor u.-i megállóból (Sasadi út felé) segítettem ki, hogy letudja kerülni a megállóöbölben lerohadó 412-est. Olyan szinten keresztbe m1, hogy nem mertem mellé menni, sávot kellett váltanom. Motoriqsan (több mint) jó (...), de a közlekedése balesetveszélyes. Állítólag megjárta Székesfehérvárt, több-kevesebb (de inkább kevesebb) sikerrel. Mind hiába...

Szerdán melyik 405-ös gyulladt ki a 27-esen?