okiman1 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 188

Az én retrom: Wheeler 8880( Tange Prestige muffos váz 18" ), full 92-95 XTR, kivéve kormánycsapágy ( Ritchey Logic ami eredeti és ezzel szerelték a bicót ), kivéve Deore LX Parallax agyak szintén kb 92-95-ös évjárat. Eredeti Wheeler üléscső, eredeti titánpálcás Vetta SL nyereg, eredeti Z-Trax stucni, az eredeti wheeler kormány és az eredeti krómvilla is megvan ( sajnos az akkori wheeler kormányok törtek, ezért ezt kénytelen voltam cserélni ) Elöl eredeti Araya TM-18, hátul Mavic 519 felni ( az "eredeti" szót a commentben úgy értem, hogy ezzekkel az alkatrészekkel adták ki a komplett kerékpárt ) Változások: A kormányt a fent említettok miatt kénytelen voltam lecserélni 1 BBB hajlított kormányra, az nyerget 1 kényelmesebb Velo Plush nyeregre, mivel a Vetta a 110 kilóm alatt 10 km után nagyon kényelmetlenné vált, az XTR fékbetéteket noname-re, mivel az eredeti XTR betéteket nem szeretném egyelőre koptatni, mert ilyet már nem kapok. Villa Rock Shox Judy SL Long Travel-es, különlegessége, hogy limitált 1500 db-os szériából való, az a-head villacső alumínium, ezért nagyon könnyű és piros színű ( a Judy SL-ek színe sárga volt ) a villa kb 97-es lehet. Gumik: ajándékba kapot Hutchinson Mosquito-k, de a képek elkészülte óta ezeket is lecseréltem retro Panaracer Smoke-ra és Panaracer Dart-ra. Remélem tetszik.