C.Miki Creative Commons License 2011.06.07 0 0 875

Sziasztok!

Hááát Ati nem tudom, néhány dologban tudnék vitatkozni, de nem teszem.  Esetleg annyit, hogy ezek a WTCC autók azért közel sem szörnyetegek, tehát szerintem közülünk akárki el tudná vezetni, ha nem is versenytempóban, de simán körbe tudnánk menni pl. a Hungaroringen kellő gyakorlás után.  Tehát nem egy Gr.B vagy rallycross, hanem 4 hengeres, 1.6-os turbó pöcsökszőrű meg tán van néhány 2 literes TDi még.  Azért ezek nem az autósportok non plus ultrái, lássuk be.  Hiába kb 300 ló, ezktől sok utcai sportkocsi is bikább már jóval.  Csak összehasonlításképpen most pl. Le Mans-ban 650 lovas V8 meg V6 TDI-k is futkosnak, na ott már van féknyom a gatyában.  Félre ne értsetek, a WTCC-ben is tudnak vezetni az arcok, de szerintem egyik sincs pl F1, rally, hegyi, vagy komolyabb LMP1-es endurance versenyzők közelében. 

Amúgy meg vannak még itt valóban tehetséges hazánfiai pl. motorkerékpársportok terén, csak ugye erről sincs nagy reklám.  Kispataki Viktor, Rizmayer Gábor, Rosivall Ágoston, Bitter Sándor stb.... ezek közül egyik sem dobálózik milliókkal, mégis jó eredményeket érnek el Endurance VB-n GSX-R kupában stb.... Felkapva sincsenek.  Sőt, Bitter Sándor az Ír utcai bajnokságban versenyez, olyan ember csapatában mint Ryan Farquar, tudom hogy nektek nem sokat mond ez a név, de a csávó Man szigeti, meg Ulster TT menő no comment..... Az Ír pályák is mind utcai halálpályák, 300-al túrják a szűk kétsávos kis utakon kőfalak mellett ..Ulster, Tandragee, Cookstown stb....  Bitter motorja egy Superstock 1000-es ZX10-es, aminek a teljesítménye 220 lóerő körüli.  Ja, és legutóbb a Tandragee 100-on 2-ik lett Superstock kategóriában............... Történelmi eredmény, és kuss volt róla, még sok motoros médiában is.  Szóval vannak itt komolyabb gyerekek is a magyar technikai sportokban, csak most "Norbizni" divat, mintha mindenki vele őrzött volna disznót.  Előtte "Talma" volt a divat, előtte meg a Burnbauer-Krakkauer "Zsolti".  Sok tehetséges fiatal van, csak kevés segge alá kap fel a hátszél.  Norbinak odakapott, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.  De hogy nem az őstehetsége miatt van ott hol van, ez olyan biztos mint ahogy itt ülök. 

Még az is tetszett nekem amikor valamelyik Zengős arc azt mondta a retek klub telefonos kapcsolásában hogy ők a WTCC-ben nem milliárdokkal dobálóznak csak 100 milliókkal.

:-)))))  Én azt mondom rendezzünk nekik gyűjtést, szegényeknek.  Na mindegy, hagyom ezt az egészet. :-))

Előzmény: Törölt nick (870)