csillarhodo
2011.06.06
|
|
0 0
154
|
Kedves Ágicza, Mofli, és Lila Pereszke! Gondoltam,hogy bekukkantok ide egy kérdéssel, mert én nem szégyellek kérdezni sem, mivel holtig tanul az ember.....mondjuk inkább ne tettem volna! Ágicza! Hidd el,hogy az évek során annyi növényekkel kapcsolatos könyvet olvastam,és a gyakorlatban nem kevés tapasztalatra tettem szert. Nagyon sok növénynek betéve fújom a latin nevét, a páromról meg nem is beszélve.De hidd el,hogy nem azért fognak Rád fölnézni,mert latinul vágod a neveket. Egy laikus kérdez valamit,.....amit mondjuk már dédnagyanyám is Veronikának hívott, nem,hogy megköszönné,de olyan messzire fut,ahogy csak tud. Van szépérzéked, értessz a növényekhez, ámbár említettem már....holtig tanul.......Nem lakik tőlem messze Bálint György ismertebb nevén Bálint gazda.Őt sem a latin nevekért tiszteljük,és szeretjük. A legegyszerübb embernek is a legegyszerűbben válaszol minden kérdésre. És gondolom a tudását senki nem vonja kétségbe, mert nem vagdalózik a latin nevekkel. Ez Rád is vonatkozik kedves Pereszke, hozzáteszem a Te szakmai hozzáértésedet sem kérdőjelezem meg. Kedves Mofli! Ez egy növényekkel kapcsolatos topic. Az ilyen jellegű megnyílvánulások, csakis kizárólag Rátok tartoznak. Köszönöm szépen!!!!!! |
|