Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.05 0 0 122

Egyszerű, meg kell nézni törökül. Néhány résznek már van angol felirata a youtube-on. Én már a hétfőn bemutatandó 69. részt várom.

A tv-ben menő részeket már nagyon nem is figyelem ( a magyar fordítás miatt még azért félszemmel...), mióta Eren halálát annyira drasztikusan megvágták (az Eren által leadott 3 lövést, és hogy Alit vállon lőtte az teljesen kimaradt, a jelenet drámaiságának ezzel annyi is volt..)

Nem értem, ha nincs elég idő leadni a 95-110 perces részeket, akkor adják máskor... Vagy hagyják a fenébe... Temmuz és Azad feltűnése után a cselekmény is bonyolódni fog, egyre több új szereplő kerül képbe. Ha vágások miatt már most érthetetlen sokaknak a cselekmény, mi lesz később...

Hálistennek én mindent értek, hiába törökül néztem végig. ( Ha épp volt a részhez angol felirat, akkor azzal.)

Temmuz szinkronhangja meg felidegesített... Ezzel a hanggal a karaktert csonkították meg... Szerettem Temmuz eredeti nyugodt, halk hangját. Ez adta a karakterének a sava-borsát, meg persze a tekintete...

A sorozatot még mindig imádom, főleg Alit. Számomra Ő van a sorozatban az első helyen, nem Ezel.

Előzmény: Törölt nick (109)