Teljesen megértem amit írsz.
És igazad is van. Én sem hiszek abban, hogyha csak egyet változtatok, és minden mást ugyanúgy csinálok akkor a szent csalánlevéltől majd elmúlik minden baj. Herótom van nekem is a csodadoktoroktól, de egy rendszer az más. Fiam szedte a gyógyszereit--kezdett a lórugás infúziós szteroiddal, majd jött a Medrol, majd azt lecsökkentették-jött más, szedte nem használt, emelték-nem használt-megosztottuk az orvossal! lecserélték-nem használt-megemelték-nem használt. Mindig mentünk kontrollra, csináltuk amit mondtak. Nem szándékozom játszani a gyerekem életével. Most is szedi amit előírtak, de mellette csinálja az étrendet-mint írtam, nem csodaszer, de hogy ártani nem árt az tuti! Az étvágya jó, széklete rendben, és nincsennek fájdalmai. Hangsúlyozom gyógyszer és kaja! De pár hónap múlva, ha még minden rendben és a doki is megfontolja, akkor igenis el akarom hagyni a gyógyszert! Ha nagyon guruzslósan jött le amit írtam akkor bocsánat, nem az volt a célom.
Mamy, csakhogy az előzményekkel is tisztában légy: fiam pici korától sokkal nagyobb volt mint az átlag, ráadásul súlyos dongalábbal született, eddig nyolc műtéte volt-azok sem egyszerűek, szinte minden nyarát gipszben töltötte-alig tudott mozogni-igen mentek fel rá kilók, sosem evett sokat-viszont amit evett az rajta maradt-ez van ilyen az alkata. Aztán jött a szteroid az is dobott fel rá pár kilót. és 180 centi-nem annyira vészes. egyébként tegnap mérve már csak 93 kiló, köszönhetően most ennek a műtétnek, de nem akar visszahízni-és szerintem nem is fog.
Én köszönöm jól vagyok, a 78 kilómmal-nem annyira vészes szerintem-és még mozgok is, bicajozok, kutyát sétáltatok:D lehetne kevesebb, de azért megvagyok:)))