Ne erőlködj fölöslegesen, írogasd az okos dolgokat József Attiláról, azok érdekelnek, ezeket el sem olvasom.
Ne erőlködj - a nick felszólító módban beszél, de kit szólít fel vajon? Én nem a nicknek írok, nincs tehát joga felszólítania engem, ez mucsiság.
erőlködj - én nem erőlködöm, tollam szabad száranylással szántja a netet s veti bele szellemem magvait, honnan tudja a nick, hogy erőlködöm, pláne őmiatta, a nick hazudik, a nick mucsai
fölöslegesen - a nick nem alkamas rá, hogy megítélje, mi fölöslgese és mi nem, az én gondolataim a világ gyémánttengelyét vannak hivatva gatyába rázni, s így nem fölöslegesen akkor sem, ha a mucsi nick, amit az tudható, nem ér fel hozzájuk
írogasd - én nem írogatok, én írok, nem a csetelő mucsai ncicknek, hanem minf ent - az íróasztalfiókomban, mely persze képletes, százszor nagyobb világosság van, mint azokon a fórumokon, ahol a mucsai nick "tájékozódik" -a az botladozik önnön istobaságában, mert mást nem képes felismerni vagy észlelni sem, lásd Heller Ágnes, Babarczy Eszter és Almási Miklós, Tverdotáról nem is beszélve (itt kihagyok nyolcvankét centi szöveget)
az- mi az, hogy az, ez határozott névelő, és ilyenkor határozatlant kellene írni
okos - én nem okos dolgokat írok, és nem írogatok, hanem megvilágító erejűeket, de a mucsai csetelő nick ezt nem érheti fel ésszel
dolgokat - mi az, hogy dolgokat, "dolgokat" nem írogatnak, csak írásműveket, esszket, költeményeket, ez az általánosító, lekicsinylő elkenés a mucsai csetelők sajátja
József Attiláról - én nem József Attiláról írok, a költő személye érdektelen, én a zseniről írok, a szövegeiről írok, melyek a véges végtelent megteremtve világegésszé válnak
azok érdekelnek - az írásaim mércéje nem az, hogy a csetelőket "érdeklik-e vagy sem, honnan tudja a nick, hogy mi "érdekli vagy mi nem, ha el sem olvassa - lám hazudik a mucsai csetelő, mint Heller Ágnes és sajnos Megyesi Gusztáv is, aki egy gyékényen árul a huhogókkal (itt kihagyok negyvenhat centit)
ezeket - miket, a nick nem tud különbséget tenni az én egyként a világgegészet megragadó írásaim között, így nincs joga azokra és ezekre bontani őket, s ha megteszi, azzal csak mucsiságát igazolja, ha még szükség volna rá, ha le nem leplezte volna már az, hogy határozott névelőt használ
el sem olvasom - az egomán mucsai nick azt hiszi, van jelentősége annak, hogy mit olvas el vagy mit nem, énnekem nem tesz szívességet, ha elolvassa vagy ha nem olvassa el, már persze ha nem olvassaq el, nyilván nem tudja megítélni, hoghy ezek vagy azok közé tarftozik-e, persze ez a felosztás sem létzeik, csak mucsán, a csetszobában, de hát a nick buzgón nyilatkozik olyasmiről, amit el sem olvas, ez nagyon helyes, marfadjin csak ennél, úgysem értené, ha elolvasná is, cseteljen inkább, vagy ürítsen buzgón ikrát.