Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 1789

Beszéltem erről egy szakember barátommal, azt mondta, ez teljesen természetes. Nem látszik rajtuk kívülről, hogy bajuk van, és láthatólag váratlanul halnak meg.

Nekem ilyen ritkán van, inkább az én hibámból néha olyan, hogy összetapossák egymást. Kicsit gyorsan jöttek egymás után, és nem volt elég láda külön, így összetaposták a gyöngyösök az egyik kis ajándék fácánomat (nagyon lapos tud lenni, mint a papír), meg kiraktam az itáliakat a gyöngyösök közé nappalra, de nem viselték el, és az egyiket halálra búbolták, mire észrevettem.

Viszont volt olyan, hogy a gyöngyös elfeküdt, úgy tűnt halálán van, betettük a házába, és két óra múlva semmi baja nem volt, pedig nem ápoltam.

Most egy ápoltam van, egy kis házikacsa, kisebbre sikerült a többinél, és hát nem jutott kajához meg vízhez, elkülönítettem, míg megerősödik. Az előző ápoltam egy gyöngyös volt, őt fecskendőből etettem vízben feloldott táppal, meg is maradt szépen.

Az emberem már csak mosolyog rajtam, ahogy adok nekik még egy esélyt.De hát ha attól van, hogy  biztosítok nekik, akkor az mégsem evolúció, az majd dolgozzon, amikor kikerülnek az udvarra.

Előzmény: Ikresjutka (1788)