Az is jó,de találtam egy Filesonicosat,csak ott most várnom kell 10 percet:)
Na ezt a Killinget befejeztem,jó szivvel csak mazochistáknak ajánlom,pedig fekete mint a szén,a fsz csaj imádnivaló.De a karakterek nekem kidolgozatlanok,a sztori is,felesleges FBI szál benne,mindenki keresztbe lesz..ja a zsarukat,a politikai vonal lehetne nagyon jó,a maga mocskosságával,hát nem az,de a legundoritóbb a kinyuvasztott csaj anyja,valami utálmány.
Remegteti azt a b kategoriás hangját,szenved mint egy ökör(az önsajnálatban)a legjobb jelenete mikor csukott garázsban hagyja a két (szintén utálatos)kölkét,járo motoru kocsiban.......de előtte két résszel kisikoltozta az egyiket a kádbó,mert emlékeztette a képre amin a lányát megtalálták.....a patkányképű segédnyomozo amilyen feje van,a tehán s...ét nem találná el lapáttal.
Az egyetlen dolog amivel operálnak,ami halálra idegesitett itt,hogy olyan érzést keltenek mindig,most üt be a krach,de persze nem történik semmi,vontatottan megy a történet tovább,kis vörös beszáll kocsiba,telefonál (az egyébbként szintén flesleges,ellenszenves bikájának),néha nagy utalások a multra (majdnem elvesztetted a gyereked amiatt!!!!!az ügy miatt)aztán 6 részen át semmi több.
De a főszereplő kis vöröst szivesen nézném más filmben.A legnagyobb baj,hogy Wire-ösen akarták,egy nyomizás-egy évad,de a Wire más,ott igen érdekesen belenézhettünk a niggaőrsök életébe,meg a lengyel szakszervezetébe és ott egy csapat nyomizott,akik önmagukban is erős karakterek voltak.Itt meg a főszálas politikuson mindig gondolkoznom kellett,ki ez az ipse?