Szervusztok gyerekek!
Zoli bá', engedelmeddel még kiegészíteném egy kérdéssel a sort! :-) Kőkemény szakmai kérdés. :-)
Hol hajt az Alfa Romeo 155?
1. Elől
2. Hátul
3. Középen
4. Sehol
5. Irány a Google
1. Fontos-e neked a fémtárgy értéke és ez határozza meg mit is vásárolsz ?
Igen, a lényeg az hogy minnél drágább legyen, meg színesebb, és lehetőleg még a gyártósorról vedd meg, mert szakértő kollektor vagy. Zsákoljál be 10-et belőle, idehaza áruld zsidó áron, 38 és 96 ezer közé lődd be az árat. Eközben pedig dupla vonallal áthúzott S betűk forognak a szememben.
2. Szoktad-e kesztyű nélkül fogdosni a die cast prémium autóidat ?
MICSODA????? Ez határozott nem!! Még az asszonyt sem fogdosom csupasz kézzel! A modelljeimet mindig sütőkesztyűben fogdosom, de a legjobb a kék Sparco kesztyű,mert a kinti fórumokon is úgy csinálják a császár kollektorok. És ezért majmolni kell őket.
3. Érzel-e kielégülést a modell érkezése után ?
Nem, nem igazán, sose éreztem. Ha a VH-ból jött a modell, akkor először is eltávolítom róla a pászkamorzsákat. "Már megint jött 3 ilyen drága szar, ezeket mikor rendeltem"??? Általában ezt mondom, azután pedig bebaszom a sarokba.
4. Tudsz-e valamit ezekről a gépekről vagy porfogó helyett tartod ?
Józan vagy? :-) Általában 1 heti google után már megtudom mi a faszt vettem, hol hajt, meg mindenféle betű van hátra írva, STi, GTI, 1600S, meg ilyesmi, nem tudom mi ez de kúrva jól hangzik!! Meg Dölakróá, Sóberg, Tomi Maki, meg Rőrt megnézem kik ezek?? Utána pedig megvitatom baráti körrel, hol a picsába hajtanak, de most tényleg.......!!!
5. Van-e még hely a szekrényetek tetején hogy a frissen érkező havi 48. modellt felbasszátok rá ?
Már nincsen, de csinálok. Legfeljebb 10-20 darabot eladok a francba tripla áron, az se baj ha nem viszik el, elvégre nem akarom minden áron eladni...... :-)))
6. Mi a fasz okoz ebben boldogságot ?
Az, hogy szakértő kollektor vagyok, a netes börzék császára, meg a bőőőrzéken is állhatok a 40 ezres modelljeim mellett mint fasz a lakodalomban. Jaj, csak meg ne kérdezzék mit is árulok pontosan.......
7. Tartasz-e nyilvántartást a beszerzési áraikról ?
Még kérdezed?? :-)) De ha eladásra veszem akkor hozzábaszok +20 ezret, nem kispályázok!
8. Szeretsz-e sokat keresni fórumos barátaidon ?
Barátok?? :-)) Ilyen csak addig van amíg üzletre nem kerül sor! Utána már nincs barátság.
9. Élvezed-e mikor barátaid elől vaterán megvásárolod a számodra egyáltalán nem fontos modelleket ?
Ez a kedvencem! Pl. Sz.Z-től olcsóbban megvenni modelleket,( nehogy már valami egyszeri parasztgyerek ennyiért hozzájusson..... ) aztán zsidó felárral megy fel a vaterára!! Ha egy ilyet el tudok adni, akkor általában háton fetrengősen, hörgősen, rángatózva elélvezek.
10. Láttál-e már életben rally autót :))) ???
Várjál már baszki, egyszer mintha láttam volna ilyesmit................
11. Prémium kérdés ! Szereted-e a pinát :) ???
Ilyen arcátlan kérdésre egy sznob kollektor nem válaszol. Én személy szerint nagyon gyűlölöm. És ő is engem. Nem szereti a Sparco kesztyűt.
( gondolom tisztában vagytok a válaszaim komolyságával, de SAJNOS ilyen dolgok léteznek ahogy Ati is írta )
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!