Nekem nem az volt a szándékom, hogy most aztán félni kell az ikeaban, meg most nagyon el lehet kerulni itt bármit is. azert tettem fel a linket, hogy tudjanak rola.nyilván vannak helyzetek amit nem lehet elkerülni, de ha az ember vészhelyzetbe kerül és egyáltalán nem számol rá, az sokkal rosszabb, mintha a tudatalattijába el van raktározva nehány info. és mindezt olyan embernek emeltem ki, aki kisgyerekkel van és nem beszélik a nyelvet. így ha pl. vasarlas kozben kiürítik az áruházat, és nincs angolul beszélő biztonsági őr vagy bármi, akkor legalább nagyjából tudják, hogy mi a helyzet, és hogy mi miért történik.
csupán ennyi és nem több.azon meg sokáig lehetne morfondírozni, hogy egyébként élesben egy ilyen szituban, mit tudna tenni egy halandó. és ha egy felnőttnek halláskárosodást, vagy okoz, az egyébként nem nagy hatóerejű kis bombácska, akkor az épp elég bajt tud okozni egy kisbabánál.
bocsi evm, ne hari, hogy veled példálozok, csak szeretném, ha tudnák, hogy miért nem volt felesleges feltenni.