Törölt nick Creative Commons License 2011.05.31 0 0 24425

Köszönöm ismét a válaszodat!

Fiam sosem volt egy tipikus Crohn-os, semmilyen szempontból-például a súlya, már egy ideje 100 kg körül mozog, soha nem volt vékony-mindig is zavarta egy kissé a súlya, de most úgy vagyok vele, inkább ennyi legyen mint 40 kg:( tehát felszívódási zavarai nem nagyon voltak, vashiánya viszont igen---de az nekem is van:( A nap szerintem is nagyon jót tesz! Be is van már ígérve neki napi 10-20 perc közös napozás! A D-vitamin alap az immunrendszer normális működéséhez! és a normális alatt azt értem, hogy pl. nem támadja saját magát. A kukorica meg a borsó szerintem más miatt nem jó, de nem akarok senkit ezzel fárasztani:) Fiam fog vitaminokat is szedni-azokból is a természetes forrásúakat, nem a szintetikusokat, meg halolajat-az omega3 is fontos, abból nagyon keveset fogyasztunk. De ez sajnos valóban egyenlőre csak elmélet, várom, hogy mi lesz ha itthon lesz! és igen csak kivárni lehet, hogy elmúljon ez a fertőzés, de alapvetően jól van, ma már hívott, hogy majdnem normális volt már a széklete is, eddig csak folyt, és nincsen fájdalma:D