Nem vagyunk egyformák....én nem elemzem a kaját, nem számolgatok semmit----eszek jóízűen:D egyszerűen vannak olyan kaják amiket nem eszek! Elég meggyőzően írják le, hogy miket okoz a gabona, a hüvelyesek, a tej, meg a cukor. Van amit józan paraszti ésszel is így gondolnék.....nem egy pár éves divatőrület, de tény, hogy hozzánk pár éve érkezett meg, de van ahol már 30 éve csinálják. És az, hogy így hívják az egy dolog, de ehhez nagyon-nagyon hasonló étrenddel gyógyítanak sok betegséget, és bevált.
De tényleg nem akarok téríteni, de gondolom ennek a fórumnak az is célja, hogy meg osszuk a tapasztalatokat, és ez is az, és ha csak egy ember e-miatt lesz jobban, már az is siker. Ezért gondoltam, hogy leírom ide, és persze olvasom a többiket tapasztalatait!!!!
Ami nagyon nem jó hír a fiammal kapcsolatban, hogy már külön szobában van, mert a tenyésztés kimutatta, hogy elkapott egy jó kis ESBL baktériumot:((( ez egy kórházi baci, ami szintem minden antibiotikumra rezisztens:(((( hát ez már nagyon nem kellett volna, azt mondjuk pozitív, hogy amit kap antibiotikumot arra legalább reagál, és a vérértékei szépen feleződnek, tehát gyógyul. Talán csütörtökön jöhet haza.