C.Miki Creative Commons License 2011.05.30 0 0 781

Tudjátok hogy én nem vagyok egyik mai F1-es versenyző rajongója sem, de most megkockáztatom hogy Vettel kivédekezte volna a befutóig Alonso-t.  Ez a Monaco-i pálya tényleg olyan, hogy csak 1, talán 2  előzési pont van rajta, de azok is elég neccesek.  Lehet hogy Alonso be-be próbálkozott volna, de aztán megelégedett volna a biztos második hellyel, ami még mindig jobb mint egy 0 pontos futam valami ütközés miatt.  Vettel-t amúgy sem könnyű megelőzni még normál pályán sem.  Az biztos hogy a "szerencse" is a kezére játszott.  Én sajnáltam Petrov-ot. 

Ami még kúrvára feldühített tegnap, az Hamiltonka "versenyzése", és az utána leadott nyilatkozata volt, amiben azt mondta hogy talán azért büntették meg mert fekete. :-)) Ez tipikus nigger reakció.  "Azért mert fekete vagyok"............."azéé mer cigáááán vágyok"..... "azért mert kínai vagyok"...stb..... a szokásos reakciók, sokszor lehet ezt hallani.  Hamilton tényleg a csita repperek IQ szintjén van, pont összeillik sercingerrel.  Ennyí erővel Karthikeyan is mondhatná hogy "engem mindenki letol a palyáról lekörözéskor, biztos azért mert sötétbőrű vagyok!!  Rászizmus!".  :-) 

Előzmény: Törölt nick (777)