evm100508 Creative Commons License 2011.05.30 0 0 1718

Sziasztok!

Tegnap este mi is megérkeztünk Franciaországba. Jelen pillanatban még Bois D'Arcy-ban vagyunk, még nincs meg a kulcs a lakáshoz, de most a héten nagyon remélem, hogy meg lesz már, mert mennünk kéne, hogy berendezzük. Eddig tök jól elboldogultam az angolal, bár volt egy eladó a LIdl-ben, aki mondta, amit mondott, én mondtam neki angolul, hogy nem értem, erre elkezdte ugyan azt mondani lassabban... :-))) Erre odajött a biztonsági őr, és tök jól beszélt angolul. Nem is gondoltam, hogy az a baj, hogy 10€ alatt nem fizethettem bankkártyával. :-)

Úgyhogy most fedezzük fel a környéket, holnap talán már az Ikeába is eljutunk. Ma még csak kaját vettünk. Első problémánk az volt, hogy nem tudtuk, hogy itt melyik az a víz, amit baba is ihat (ők nem ihatják minden felnőtt ásványvizet az ácványi anyag tartalom miatt), úgyhogy sikerült segítséget kérnünk.

Aztán meg, hogy nagyon nagyon kevés babakaját találtunk csak. Zümyke, tényleg ilyen kevés van itt?

Egyébként itt van Rossmann vagy DM?

Ja, meg ami nagyon meglepett, hogy ilyen nincs Mo-on, hogy ahogy babakocsival közeledtem a zebrához, nem az volt, mint otthon, hogy gyorsítanak, hogy még át tudjanak előttem suhanni, hanem aki már közel volt, az is befékezett, és megvárta türelmesen, hogy átmenjek. Ez itt megszokott?