laszlo1230 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 5625

Remélem, hogy továbbra is számíthatok a tapasztalataitokra. Az utóbbi hónapok során az egész topikot kiolvastam, mert nagyobb utazásokhoz eddig is bevált így felkészülni. Temérdek tippet, infót kaptam, köszönet értük.

Augusztusban készülünk menni - autóval és kempingezve - oda-vissza úttal együtt négy hét (azaz ott három).

Az autózásról sok szó esett, ezzel kapcsolatban még az érdekelne, hogy az ország belső, tengerparttól távolabbi mellékútjai milyenek, a benzinkúthálózat arra is elég sűrű-e és van-e jelentős árkülönbség a kutak árai közt?

Nem találtam a fórumon semmilyen infót a kempingekről. Sok országban sátraztunk már, változatos feltételekkel találkoztunk. A portugál kempingekben adnak-e áramot a sátrakhoz, a vizesblokkok milyenek, augusztusban mennyire telítettek? Van-e olyan rendszer, mint a franciáknál az Aire Naturelle, ahol ugyan csak az egyébként igen jó alapszolgáltatások vannak, de az olcsón és főleg bármikor lehet érkezni (mert a többi kempinget ott többnyire esténként bezárták). Külön érdekelne a Lisboa Camping valamint az, hogy innen hogyan lehet bejutni a városba legcélszerűbben, no meg este/éjjel vissza. A városi tömegközlekedés lapját néztem, de nem igazán sikerült megértenem.