Simple
2011.05.28
|
|
0 0
4237
|
Ez a "siker kontra jó zene" téma igen szubjektív, de a második felét nagyon lájkolom:))) A Cryptic - mint már soxor írtam - nem csak az egyik legjobb dallamokkal teli, jól kidolgozott a szó valódi értelmében vett Mega MUNKA, hanem a zenéjük stílusához mérten tt találták el először a hangzást is!!! A Countdown tele van jó dalokkal, de amikor a címadó demó verzióját hallgatom, rájövök, hogy erősebb is lehetett volna az album. Én ezzel ismertem meg a bandát 16 éves koromban, de ahogy pedig lenni szokott, hogy emiatt érzelmi kötődés is kialakul, az mégsem jött létre, mert azonnal utána megszereztem egy osztálytársamtól a RIP műsoros kazettát, és majdnem hogy feledésbe is merült a Countdown. Ekkor derült ki, hogy egyrészt a thrash közelebb áll hozzám, másrészt a sebesség megszállottja vagyok:))))))))
Dobos témára való visszatérés ügyében pedig ajánlom, hogy nézze meg mindenki, amikor a Wake Up Deadet dobolja Menza, de előtte Shawntól ugyanezt. Nincs nagy különbség a témákban, hisz azok adottak! Egyvalamiben van füllel jól hallható különbség, a dinamikában. Merthogy Menzánál van..... |
Előzmény: Mirrmurr (4231)
|
|