jazz-bery Creative Commons License 2011.05.28 0 0 168

Igen igazad van, de ezt valamilyen szinten a felhasználók igényei alakították így. Én még emlékszem az első nevenincs digitális "fényképezőgépemre", ma inkább rosszabb minőségű webkamerának mondanám, és még az ára sem volt túl olcsó, mert akkoriban valami 24000,-Ft körüli összegért vettem, de milyen jó volt hogy nem kellett előhívatni a képeket, csak letöltöttem a pár jó sz*r képet a gépemre és már meg is volt az eredmény :) Azután persze jöttek az egyre jobb gépek, és most ott tartunk hogy fanyalgunk ha szuperebbnél-szuperebb nagytudású masináknak néhány jelentéktelen szemmel észre sem vehető képalkotási hibája van, az is legtöbb esetben extrém körülmények között. Szóval én azt mondom, ezek a kis kompakt masinák, jelen esetben a Nikon P500 is, már annyira tökéletesek, hogy hasonló árkategóriájú gépeket összevetve bármelyik ki dudja egy átlag hobbi fotós igényeit szolgálni, különösebb szentségelés nélkül.

Egészen jó képeket töltöttél fel. Kíváncsi leszek én is az első "tüzelésre". Sajnos még mindig tölt a gépem, legalábbis szép narancssárgán villog. 

Szerencsére az eső elállt, szél és felhők vannak ugyan, de talán ki tudok menni a szabadba.