Kornél Suzy-t megkérdezheted mennyiért adtuk Giorgiot. :) A többi "vevő" sem sokkal drágábban vitte, tulajdonképp a kajapénz egy része és az oltások ára jött vissza. Minden kutyust egyenként vittünk a dokihoz vizsgálatra és oltani, kivéve azt a két kis ebet akikre nem volt vevő. (mi hibánk!!!) Elmondtunk a szülőkről mindent, láthatták is őket.
Kutyimaci balesetek vannak, de jobb lesz kivédeni. :) (magam nevében írom)
Feketepanda igazad van, a lelkiismeretes tenyésztő nem szaporít. Én nem vagyok tenyésztő és szaporítani sem akarok, sem kárt okozni. Ezért fogok az ivartalanítás mellett dönteni. A faj iránti elhivatottságod becsülendő és példás. Amúgy kiderült Léda miért zizi, az ok olyan egyszerű hogy majd' fejreestem mikor rájöttem. A falkavezérség...annak tartja magát, dolgozom azon hogy ez megváltozzon, hihetetlen milyen látványos eredményeket értem már el egy pár bevezetett szokással. Már csak a macskák kergetéséről kell lenevelni. :) Tökéletes sosem lesz, de ég és föld amilyen volt és amilyen most.
Suzy drága vagy, Giorgio nem is kerülhetett volna jobb helyre, mindig együtt nézzük a képeket amiket felraksz vagy küldesz, és hihetetlenül örülünk neki ha láthatjuk hogyan cseperedik. Ha erre jártok, nézzetek be hozzánk. :)
Most már lassan én is dobok képeket mert azért a mi "gyerekeink" is nőnek és változnak.
Szép estét! :)