Törölt nick Creative Commons License 2011.05.27 0 0 8138

utóbbi idők.

18-18: a vizsgaszemléje óta nagyon király (azelőtt nem igazán csipáztam). került bele végre össznyitó-záró, bár ez nem a műszak érdeme.

18-49: rég voltam vele, legutóbb is csak azért, hogy bevigyem.... issszonyat. pedig az egyik legjobb volt. remélem, azóta csináltak vele valamit. persze a kontraszt is nagy volt, mert pont a fentiből ültem át ebbe.

18-50: hellyel-közzel olyan, amilyen volt. a váltója tetszik, pont a jó helyeken kapcsol vissza - az összesnek ilyennek kéne lennie. amúgy a legjobb esetben is átlagos. a levegőt inkább veszti, mint termeli. de legalább szép (bár azt az istenverte azonosítót igazán lehetett volna a helyére is rakni........)

18-29: annak ellenére, hogy az ex-gazdája fikázza, szerintem egész jó. a kormány nehéz, egyébként okés. sulinet: szép a hangja!:)

15-62: szinte tökéletes. apróságok voltak, de nem tudom már fölidézni. nagyon kellemes. annak ellenére is, hogy voithos:)

16-37: átlagos, nem rossz. már nem füstöl annyira, mint régen és olyajnyomás is van. (najó: akkor volt!)

d-732: rosszabbra számítottam, bár az igazat megvallva ez akkor is így volt, amikor először próbáltam. nem hagyott mély nyomokat.

05-60: ezt egyes topictársak úgy adták el nekem, hogy ilyen szar még az életben nem létezett, úgyhogy a kellő hangulatban vettem át... pedig nem rossz ám:) a fék kimondottan jó és van egy-két jelentéktelen, de érdekes meglepetés a fülkében: olyan kézifékkar, mint az újabb 200-asokban és olyan indexkar, mint a 412-esekben. ami negatív: zörög-csattog, illetve az ülése teknősbékás. ezek ellenére is pozitív az összkép. ja: az összes kijelző jó, belül-kívül!

18-10: erőtlen, széthullás előtti stádiumban lévő hulladék. amúgy kényelmes...

03-12: retarder nem ártana bele, de egyébként nagyon jó.

05-43: ez életem eddigi legszarabb 435-öse. minden rossz volt rajta-benne. kuka.

11-99: nem tudtam, mire számítsak, de kellemes meglepetés volt.