sargaa Creative Commons License 2011.05.26 0 0 244

Tudom, most kötekedő leszek. Ha majdnem 1000000 minimálbéres van, ami mennyi is(ft-ban)?

Majdnem 10000000-an vagyunk.

Majdnem 4000000-an dolgozunk.

Majdnem 3000000-an nem minimálbéresek (statisztikailag akik 100 ft-tal többet keresnek, már nem azok).

Majdnem 10000000 mínusz majdnem 4000000 az majdnem 6000000.

Tehát majdnem 6000000 gyermek és nyugdíjas él magyarországon.

A minimálbér és a majdnem minimálbér számomra egy kategória, és tekintve a gyártósori rabszolgamunkát, mindennek a teteje, hogy ezzel kiszúrhatják emberek szemét, pofátlanság és kész!!! A munkajogról mint álomról ezeknél a cégeknél meg ne is beszéljünk.

Tisztában vagyok azzal, hogy amit írtam roppant összetett probléma, de valakinek neki kellene állni kicsomózni, és nem a munkáltatók lesznek azok, akik megteszik. De amíg mi itt egymást marjuk, addig nekik ezzel nem kell foglalkozni. És a magam részéről ezzel el is búcsúzom a fórumtól, mert csak régmúlt hozzászólásaim tudnám ismételni, legfeljebb pepitában. Ha így megy tovább, akkor itt senkinek nem lesz semmije, viszont esetlegesen működő ország leszünk.

Egy hasonlat búcsúzóul: Kína az egyik legfejlettebb ország, a felhőkarcolók tövében konténerekben élnek az emberek, és az egyetlen vagyonuk a ruhájuk, és a cipő ami a lábukon van. Szurkolhatunk ezért az irányért is...

Köszönöm, hogy olvastatok, és esetenként kijavítottatok, ennyivel is szélesedhetett a világnézetem. Sziasztok!

Előzmény: Törölt nick (238)