Törölt nick Creative Commons License 2011.05.26 0 0 4220

Azért van itt 1-2 érdekes dolog Polandot illetően, amire vsiivz nagyon jól rávilágított: 

- lenyomta Mustaine mellett az első 2 albumot, amivel a megadeth le tette a névjegyét, ezt mindenki tudja.

- aztán Jeff Young távozása után hirtelen valahogy megint előkeveredik a színfalak mögül egy legendás végkimenetelű RIP demojának erejéig is, bár sajnos nem hallhattuk a teljes anyagot (azért a Marty nélküli Tornado és a Hangar demoira kíváncsi lennék)

- 2004-ben megint csak ő kerül elő a remekül sikerült System-album elkészítésekor.

Az biztos, hogy Poland feltűnése jót tesz a megadethnek, ez tuti. Azt is megkockáztatom, hogy sokkal nagyobb hatása van Mustaine-re mint Marty, hiszen sokkal inkább rokonlelkek (mind életmódban, mind zenélésben). Mustaine és Marty között túl nagy volt a kontraszt, ráadásul a főnök hátrányára.

Egyszóval, ha Poland ismét feltűnne a színen, nyugodtabb lennék. Attól én sem félek, hogy Marty-t vissza lehetne csábítani. Ahhoz Mustaine-nek teljesen meg kellene tagadnia önmagát, amit sosem fog. Poland visszatérését sokkal könnyebben el tudom képzelni. Ne felejtsük el, hogy a számtalan tag közül egyedül Ellefson és Poland voltak azok, akiket a mester újra beengedett a megadethbe, ami nem kis szó.

Előzmény: deliriousnomad (4219)