Szia.
Ahogy a Youtube-os videómban is írtam, ez a B3 hangja és nem egy lezlis B3 rendszeré. Szóval az jön ki belőle mint a B3-ból.
Effektek: a chorus vibrátó effektet tudja. Zengető rugócsapásokat tudja. Egy jobb zengetőeffekt pl. az 5000-esben is bőven található.
Lezlit ne várj, mert épp amiatt használhatóak olyan szűkösen a mások által készített hangbankok, mert a lezlizett hangot mintázták be. Szóval ha no Leslie stílusban játszanál: Brian Auger, Jon Lord (70-73), Jimmy Smith (55-73) akkor ok, ha forgatnád a hangot, akkor kell valami. A legjobb 147-től, lefelé, nekem a Motion Sound, másnak Dynacord, Allsound, Solton, de többen használják effekttel. Rt-20, Line6, Korg.
Kompatibilitás: Egyszer a preseteket át kell kismértékben programozni a vibrátó miatt. Nem téma, leírást tudok adni hozzá, más már megcsinálta. Nekem is volt 3 napig 5000-esem, megcsináltam, jó lett.
Van egy mentőcsónak orgona hangbankom a sajátom után. Ezekben az enyémnek megfelelő sorrendben azok a presetek vannak nagyjából mint nálam, de ezek lezlieffektesek. Itt a vibrátó helyett az áttekeréssel átúszik a hang a lassúból a gyors forgásra.
Ha kényelmesen próbára megyek, vagy ingyenes a koncert (magyarul még én fizetek), akkor nem viszek lezlit hanem ezt használom.