Atom-anti Creative Commons License 2011.05.25 0 0 4192

Igen, ezt én is mondom mindig, de a megafanok nem hisznek nekem. A RIP-től kezdve nem csak Mustaine írta a dalokat. A hivatalos álláspont, és Friedman, Menza is azt nyilatkozza, hogy mindent Dave írt hangról hangra, de ez egyértelmű hazugság, lehet a tagok titoktartási szerződést kötöttek jó pénzért. A szólókon, a keleti témákon, stb. hallatszik, hogy nem Mustaine írta. A dobtémák is egészen mások, mint előtte, sokkal magasabb dimenzióban vannak megírva, ilyeneket Mustaine azóta sem tud írni, de még csak megközelíteni sem tudja azóta ezt a színvonalat. Álszent és gerinctelen dolog volt mindent az ő neve alatt feltüntetni. Nem is értem, hogy Eleffson hogy érte el, hogy 3 RIP-es dalnál szerepelt a neve társszerzőként. A CTE albumtól kezdve már legalább feltüntette őket társszerzőként, de ott sem minden dalnál, pedig tuti, hogy mindegyikbe beleadtak valami többletet a tagok. A mostani mega lehet azért ilyen gyenge, mert a dalokat most már tényleg csak Mustaine írja. Az Endgame-en csak a The Hardest Part és a Head Crushernél van feltüntetve a társszerző.

Előzmény: Yoda 2010 (4191)