zümyke Creative Commons License 2011.05.25 0 0 1626

Hát volt időm, mivel munka nuku.:)

Egy csomó helyre elmentem ráérős időmben, és párommal a környező településeket is megnéztük. Itt a környéken nagyon sok a tó és az erdő. Tele van minden túristautakkal. Lehet lovagolni, biciklizni, piknikezni, vagy szimplán csak ücsörögni.

Ja és Párizsba is kb. 20-25 perc alatt beérsz vonattal, de vannak gyorsjáratok azzal 10-15 perc. Párizst is már megnéztük oda-vissza:)

De azért maradt 1-2 hely, amit még nem néztünk meg, mert későbbre is akartunk hagyni látnivalót. Nálunk még nincs gyerkőc. Egyelőre szorgos hangyaként gyűjtögetünk.

Jah nálunk is az volt, hogy tök üres lakás, csak páromnak a munkáltatója ezt elfelejtette közölni. Volt is meglepi. :D A cég intézte a szállást. Októberben érkezett, itt akkor már igencsak hűvös volt, és ki volt kötve a gáz (a korábbi lakos tartozása miatt), így nem volt fűtés és melegvíz. 2-3 hétig apartmanban lakott.Ennyi idő alatt sikerült elintézni, hogy mindent visszakössenek és a számlák a nevére érkezzenek. Lehet nektek gyorsabban megy, mert párom egyáltalán nem beszélte a nyelvet. Most már azért valamennyit karattyol:) Mára  már minden okés. És a cég is megtérítette költségeit:)

Egyébként párod vagy te beszélitek a nyelvet? És mi a párod foglalkozása? A kisbabád mennyi idős?Ha gondolod ennél a résznél, majd mailre válthatunk.

Ha be kell rendezni még a lakást, akkor a "kék-sárga lakberendezési áruház".(Nem tudom szabad e reklámozni, ezért írtam így :D) Jujj ezért is biztosan kapok majd valakitől.:) Korrekt árak, házhozszállítás és Plaisirben van(csak egy köpés innen). Kocsival, busszal is el lehet gyorsan jutni.

Írj nyugodtan, ha van kérdés, és majd segítünk, hogy merre és hogyan:)

Előzmény: evm100508 (1623)