Üdvöm
Na,megvolt a Castle évadzáró,meg a Hawai 5.0.
Castle érdekes,de én az egyik nagy poént abban a pillanatban tudtam ,hogy kiderült mi a téma,illetve ,hogy keresni kezdték a hunyót.Az nem volt nagy cucc,a végén a dolog azért meglepett.Ez most az irány,mert a Hawai-on is hasonló irányt vett a dolog.Ezt a Hawait nézem ,de nem tudom megszeretni.
A főnök nem elég fóka,az ázsiai mókus jobb a Mentalistában,a szőke gyerek valamiért irritál.....viszont bravurosan szép vágóképek vannak,a local informátor (a kövér gyerek) rokonszenves,a kis füles csaj tündéri.
Azért Castle-ben ideje váltani,maga a cimszereplő karakter az elején nekem kicsit érdekesebb volt,titokzatosabb playboyként.
A muter néha baromira idegesit,a kiscsaj érdekes módon nem.
Firefly téma:kinek a pap,kinek a palan...:)
Rá kell kattanni az univerzumára.Mindenesetre epic poénok születtek,pld Steven Seagal fiatal filmjei (Nico-Nehogy má lelőjjé ötünket madár-bumm,sziven csapja-Azért megpróbálnám :)óta nem láttam akkora poént
Spoiler!Spoiler!Spoiler!
Mikor valamelyik mókus belekezd a járó hajtómű előtt a monologba (a szokásos),hogy:visszajövünk,anyád,kiskutyád stb....
a kapitány meg szó nélkül berugja a hajtóműbe:))))))
Serenity meg szerintem nem érdemelt bukást,a nagy hollywoody nevektől (Transzformátorsz ,Egek ura! stb)mérföldekkel jobb.
Riverbe meg szerelmes lettem,mikor szétcsapja a bárt:)pláne mikor a zsoldos gyereket tökön rugja:)
A végén meg,mikor a ködből kijön a Serenity utána nem sokkal a horda,nálam felér a Jedi visszatér jelenetével,mikor a végén a flotta kiugrik a hipertérből.