foveon Creative Commons License 2011.05.23 0 0 42184

kozben olvasgatom a support forumot de nagyon nem okosodtam ott sem. ezt a kis ikont majd megnezem, az mar feltunt hogy van ott egy par fele abra a sarokban de hogy melyik pontosan mi annak nem jartam utana. meg eszembe jutott valami, mintha kikapcsoltam volna a relinket mert eleg zavaro volt hogy kerdezget, lehet hogy ezzel kikapcsoltam azt is? fura lenne, de majd otthon megnezem.

igazabol en soxor ugy szerkesztek hogy nem hasznalom se a multi clip se a singel clip funkciot hanem az adott fajlt rahuzom es a preview ablakban toligalom a ket cut ikont. aztan ha abbol az allomanybol kell meg egy darab akor rahuzom ujra es azon is toligalom. kvazi egy allomanyt tobbszor felhasznalva mindegyiken single clip-et csinalok. csak az a baj hogy egy allomany teszem azt 3 perc en meg ebbol felhasznalok 2-xer 6mp-et, emiatt az egesz bazi allomanyt proxyzza, es ilyen allomanybol van 10-15 db. igy a proxy generalas orakig tart. ha meg csak a felhasznalt anyagreszeket proxyzna akkor nem is zavarna az hogy nem talalja meg az eredetit mert par perc alatt kesz lenne a proxykkal.

Előzmény: etwg (42183)