jazd
2011.05.22
|
|
0 0
24
|
Próbáltam megnézni a képeidet,de a Picassa nem nyitja meg.Kiírja,hogy a nyilvános fotók között nem található.Elképzelhető,hogy valami hiba van a gépeddel,vidd vissza és csinálják meg.Egyébként hol vásároltad?
A flickr.com-on sok kép van fent amit Nikon P500-al lőttek,teljesfelbontásúak is.Vannak egész jó képek közöttük.
Júniusban én is gépet veszek és próbálok minél több infót gyüjteni a netről,de sokszor elbizonytalanodom.Először a Fuji HS20 volt kinézve,de az kicsit drága,utána a Nikon P500,de ennek nagy felbontáson életlenebbek a képei,majd a Kodak Z990,mely jó képeket és videót csinál és olcsóbb is a többinél.Ráadásul nekem volt Kodakom és pozitív emlék van róla.A Kodakról hetek alatt sem tudtam kideríteni van-e benne magyar menü.Nekem ez fontos,mert nem akarok fodítgatni csak fotózni.Most újra a HS20 tűnik befutónak,bár majd egy hónap alatt még bármi lehet.Az a helyzet,hogy nem akarok bevásárolni valami hülyeséget.A P500 volt a kezemben a media marktban,de le volt merülve az aksija.Külsőre tetszett. |
Előzmény: T_szerel (17)
|
|