Uezbeck Creative Commons License 2011.05.20 0 0 62

Azért elég szemellenzős kijelentés, hogy semmi kimutatható hasznot nem végeznek az egyházazk. Mondjuk a 300 egyházból kb 20-25 lehet a tényleg hiteles, míg a Noé állatothonos meg nyugdíjasház egyházak tényleg csak pénzt visznek, hitéletük nulla.

De a normális egyházak rengeteg karitatív munkát végeznek. (pl a http://karitativ.hu/ címen az egyik egyház ételosztó programja van, akik az elmúlt 20 évben rengeteget tettek a szegények étkeztetésénél).

A reformátusoknak is van valami nagyon komoly drog megelőző programjuk, amikből az állam meg szépen kisétált, mondván erre nekik nincs pénzük.

Mellesleg engem meg az zavar, hogy 100 milliárdokat öntenek a hadseregbe, holott n nem akarok semmi háborút, harcot. Mégis az én adómból fizetik. Most akkor mi legyen? Írjak petíciót, hogy szüntessük meg a hadsereget, mert nem támogatom, holott é fizetem az adómból? Elég szánalmas lenne, ugyanúgy, mint ahogy itt mondják, hogy "márpedig az én adómból ne fizessenek /hiteles/ egyházakat"..... El kell fogadni, hogy sokszínűek vagyunk, és kész! :)

Előzmény: poligofrén (34)