"Fegyverneky ősi ellenséghez igazol, egyszerűen felfoghatatlan."
Hát igen, először alig akartam elhinni. Sopronba! Ezt körülbelül Fradi-Dózsa, Barca-Real viszonylatban tudom elképzelni... Megértem, hogy elmegy, mert valamiből meg kell élni, de miért oda? És ez a Sopron már nem is az idei Sopron lesz. Mellesleg ezt is csak úgy elsunnyogja a vezetőség, keringenek a pletykák hetek óta, de hivatalosan csak az utolsó pillanatban jelentik be. Nagy kuss van. Nem szoktam az nso fórumozókkal egyetérteni, de abban tán igazuk van, hogy a szurkolók ezek szerint csak addig jók, amíg megveszik a jegyet-bérletet?
És mi lesz így Dalmával, visszavonul? Mert nem hinném, hogy juniorokkal fog nekivágni a bajnokságnak, már ha a Pécs indul majd ott egyáltalán...
Tudom, hogy a csapból is ez folyik, de miért kell milliárdokat a kutyaütő magyar focistákra meg stadionra költeni, amikor Európa-szinten jeleskedő kosár- meg kézilabda csapataink mennek csődbe. Magyar fociba pénzt adni olyan, mint szitába vizet önteni... akkor adnák inkább nekem. (Ja, tudom. Azért a focit támogatják, mert azt nézik. Akkor támogassák a kocsmákat, hogy mindenhol lehessen több kivetítőn, színvonalas BL, Eb, vb-meccseket ingyér nézni!) A Pécs még úgyis, hogy nagyságrendekkel kevesebb pénzből gazdálkodott, mint a külföldi csapatok, EL nyolcba meg FF-ba tudott kerülni. A Vác kézisei pénz nélkül jutottak az EHF-kupában nyolc közé, szerintem, ha Tóth Timi maradt volna, talán tovább is juthattak volna. Jövőre már ez sem lesz, Németh András (akit Magyarország egyik legjobb edzőjének tartok) elmegy inkább a Hypoba, mert megszokott egy életszínvonalat, amit fenn kíván tartani. Hát mit ne mondjak, megértem.