C.Miki Creative Commons License 2011.05.17 0 0 405

Szevasztok arcok! 

Üdv itt Zoli!  :-)  Bizony már itt rosszalkodunk, írjuk a sok vakot.  De szép képeket mutattok basszus.  Ezzel a Turános géppel fogom elkezdeni a modern összkerekes WRC-k gyűjtését.  De egy Magyar gép amúgy sem maradhat ki egy Magyar gyűjtő vitrinjéből.  Örümmel fogom majd nézegetni, szabad kézzel.  A sütőkesztyű nem nekem való. :-)  Az meg külön öröm számomra is, hogy a Sunstar lépett a valósághűség érdekében. 

Blink, nem akartam én megvenni azt a fantasztikus gyűjteményt, csak akkor éltem az az időszakomat hogy az ilyen több tíz, vagy százezres gyűjtemények eladóit szédítettem egy kicsit. :-)  Érted, komolytalan ajánlatra komolytalan vevő érdeklődik.

A "Norbis" dologhoz.  Azt leszögezem hogy személyesen nem ismerem, együtt versenyeztünk még anno szimulátoros bajnokságban.  Eleinte nem volt bajom vele, de felettébb érdekesen értelmezi az "autóversenyzés" fogalmát, volt vele afférom. Annyi volt a bűnöm hogy megelőztem egy országos bajnoki futamon. Ez a nagy szerénysége amit a médiában mutat, egy jó kis álca.  Tudnék  még írni ezt-azt, de hagyjuk...

Mellesleg Pedrito Peti, köszi szépen megérkezett ma a 4 sárkány!  :-)  Istenkirályul néznek ki, most is nézegetem őket.  A zseton el lett utalva! 

1/24 Derbi 125 Jorge Lorenzo 2004

1/24 KTM 125 Mika Kallio 2004

1/24 Proton KR 1000 Shane Byrne 2005

1/24 Suzuki GSV-R 1000 John Hopkins 2005