Szevasztok arcok!
Üdv itt Zoli! :-) Bizony már itt rosszalkodunk, írjuk a sok vakot. De szép képeket mutattok basszus. Ezzel a Turános géppel fogom elkezdeni a modern összkerekes WRC-k gyűjtését. De egy Magyar gép amúgy sem maradhat ki egy Magyar gyűjtő vitrinjéből. Örümmel fogom majd nézegetni, szabad kézzel. A sütőkesztyű nem nekem való. :-) Az meg külön öröm számomra is, hogy a Sunstar lépett a valósághűség érdekében.
Blink, nem akartam én megvenni azt a fantasztikus gyűjteményt, csak akkor éltem az az időszakomat hogy az ilyen több tíz, vagy százezres gyűjtemények eladóit szédítettem egy kicsit. :-) Érted, komolytalan ajánlatra komolytalan vevő érdeklődik.
A "Norbis" dologhoz. Azt leszögezem hogy személyesen nem ismerem, együtt versenyeztünk még anno szimulátoros bajnokságban. Eleinte nem volt bajom vele, de felettébb érdekesen értelmezi az "autóversenyzés" fogalmát, volt vele afférom. Annyi volt a bűnöm hogy megelőztem egy országos bajnoki futamon. Ez a nagy szerénysége amit a médiában mutat, egy jó kis álca. Tudnék még írni ezt-azt, de hagyjuk...
Mellesleg Pedrito Peti, köszi szépen megérkezett ma a 4 sárkány! :-) Istenkirályul néznek ki, most is nézegetem őket. A zseton el lett utalva!
1/24 Derbi 125 Jorge Lorenzo 2004
1/24 KTM 125 Mika Kallio 2004
1/24 Proton KR 1000 Shane Byrne 2005
1/24 Suzuki GSV-R 1000 John Hopkins 2005