Hááá ! Helló mindenkinek !
Micsoda rossz arcok gyülekezete ez :) ? Mintha néhány név ismerős lenne .
Látok WRC buzit, motoGP-s nőfalót és forma 1 mániás faszit. Okoskodtok itt össze-vissza :) Azért jelentkeztem be mert 3 a Magyar igazság és egy a ráadás :) . Bár láttam most egy új nevet Frici autójával. Megindult akkor a gyarapodás.
Én is hiéna vagyok, pénzért árulok modelleket :) Mondjuk a saját gyűjteményemből valók voltak, de hát ez van.
Azóta született egy gyönyörű kisfiam és leszűkült a gyűjteményem anyagi okok miatt, de így sem szomorkodom, sőőőt !
Darabra kevesebb, de mind megbecsült, imádott darab. Persze WRC a nagy százaléka, lehet nem mindenki szereti, de nekem ez jön be. Egyéb modellekből csak nagy vadak vannak, Delta, MK, 131 , 037 és ilyesmi. A nagy vad alatt nem az árát értettem.Szóval távozott jópár modell, ez van. De maradt jópár szép darab.
Blink, te meg ha megfogadsz egy jótanácsot ( nem okoskodásként ) azt mondom jól válogasd meg mit és milyen méretarányban veszel, mert idővel majd vakarod a fejed hogy "minek vettem ezt meg..." Lesz 1:43-as, 1:24-es, 1:18-as géped az utcaitól a F1-ig és rájössz hogy ez nem teljesen egységes így és néha a kevesebb a több. Ezt csak saját példámból mondom, mert mindenki így kezdi a gyűjtögetést, aztán egyszercsak kialakul belőle valami tudatos.