MOst ezt nem értem.
Nem mintha nekem Paul a szívem csücske lenne, maga a szerepe, a HABITUSA, a titkolózásra valő hajlama, az őszinteslgre KÉPTELENSÉGE az ami engem pl elriaszt, és biztos ez is volt a cél a karaktere megalkotásakor... de mennyiben felelős pl P. M. A. haláláért csak amiatt, mert EGYÜTT nevelték ezt a borzalommá kifejlődött szerencsétlen Zac gyereket?
Mert az én szememben Paul ÁLDOZAT.
Volt egy boldog élete egy szerető feleséggel, egy örökbe fogadtt kisfiúval akit ő is szeretett - a felesége megölte azt a nőt aki a gyerek biológiai anyja volt, és egyszer csak a semmiből felbukkant és azonnal magával akarta vinni a GYEREKÜKET?
Sikerült bebetonozni a medence alá a holttestet, én inkább azt kérdeném, hogy ugyan miafaszér ásta ki és dobta a folyóba???? Jó helyen volt az a beton alatt. Nadepersze akkor nem lett volna nyomozás a kis ládácska miatt...
Aztán egyszercsak a felesége váratlanul fejbelőtte magát, ott maradt a lelkileg megzakkant (és úgy is maradt) cseppet sem szimpatikus problémás Zac-kel, mindent elkövetett a gyógyulásáért, - persze csak azt nem, hogy rögtön őszinte lett volna vele, na innen ered minden hiba.