blink_182 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 322

Nem nem az!

MotorMax van az aljára írva és Tesco Dream Car néven árulták. Ahogy néztem a neten az árakat és a képeket a MotorMax modell butított verziója lehet, de 2290-ért megüti a majd négyezres és még többre kóstált Bburago/Maisto modellek szintjét.

Sőt!

A motorháztető alatt -ami nem éppen kifogástalanul illeszkedik- igen szép kidolgozást találtam. Persze nem kell vezetékekre meg 3D-s kidolgozásra gondolni de ami látszik az látszik és nem elnagyoltan a színek rendben vannak és érzem azt hogy nem csak odabasztak egy műanyag darabot. Az utastér kidolgozása sem rossz, de a kormány a méretarányhoz képest nagy és a kormány kapcsolok botokká vastagodtak az öntő formában. Formára amúgy rendben van a kocsi.

Ami nekem nagy szívfájdalmam az a felni. Nem is a bonyolult hullámos küllők hanem a felni agya kámpicsorítja el a szám. Hiányzik a logó... A féktárcsák megvannak ugyan de az árhoz idomulva csak sima szürke festést kaptak és a fék nyereg forog vele együtt.

A másik ami nagyon nem tetszett az az ajtók nyílásának megoldása. Nagyon impozáns látvány nyújt a sirályszárny de becsukott állapotban ott éktelenkedik két illesztés a tetőben.

A hátsó traktus pöpec, az íves faron elhelyezkedő lámpatestek nagyon bejönnek (ellentétben az elsőkkel melyek rögzítése elég durvára sikeredett és az áttetsző lámpatest alján fekete kör jelzi az illesztési pontot) és a rendszámtábla is kidolgozott. Ellentétben az 1:12-es nagy tesóval sem a csomagtartó fedele sem a rajta lévő hátsószárny nem mozgatható.

A színre kitérve nem tudom létezik-e ilyen grafit szürke minta. Az ezüst persze jobban tetszett volna de csak ez volt.

Összeségében a pénzemért egy igen szerethető modellt kaptam ami már inkább átbillen a játék oldalra a modell felé.

Előzmény: C.Miki (318)