Idegesnek tűnsz. Nem értem az okát. Ugye nem fenyeget a veszély, hogy leváltasz és elzavarsz minket a topikból?
Azzal kezded, hogy harmadszor is leírod... Pedig elég lenne csak egyszer - nyugodtan, figyelmesen, indulatok nélkül - elolvasnod, hogy én nem ezt a közpénzen és pártmutyiként átutalt sokmilliókból készülő pártszemetet hiányolom a levélszekrényemből. Egy lépés nem sok, annyit nem tennék ezért a szarért. (Remélem, eddig érted.) Csupán azt bátorkodtam szóvá tenni, hogy az adóforintjainkból finanszírozott lap nem érkezik meg hozzánk. Ismétlem: azt írtam, hogy nincs, nem pedig azt, hogy hiányozna nekem vagy a szomszédaimnak. (Eddig oké?) Itt:
(8806)
Ugye megint mókázol? Ennyi pénzért - a Várhegyi-féle Prestige Média Kft. évi minimum 12 milliója, a Vitézy-klán Helyi Témájának adott 9,8 millió, plusz a szerkesztőség szokásos költségei (bérek, közterhek, víz, gáz, villany, telefon...) meg a terjesztés - joggal elvárhatom, hogy a köz javára befizeztett adómért a jövóben is hozzák ki a lakásra a cuccot. Addig meg elvagyok a nettel és a napilapokkal. A franc se fog a lap után kutyagolni. Annyira azért - ugye te is belátod - nem jó az újság, én meg már egy kicsit unom is számonként ízekre szedni. Szóval, jobb a békesség.
(Eddig is világos?)
8807 alatt írod: "lehet, hogy a lap ténylegesen csak 1-2 ezer példányban van kinyomtatva... stb. stb. a többit rád bízom, hátha... ;)" Ha jól értem, arra gyanakszol, hogy az elvtársak és a csókosok nemcsak közpénzeket raknak teljesen indokolatlanul zsebre, de tetejébe még lopnak is. (Nekem a Janikovszky kapcsán volt ilyen gyanúm. De most már a 40-50 ezres Erzsébetváros miatt is, amelynek a tetemes részét ellop...)
Végezetül arra kérlek, higgadj le. Olvasgassál is, ne csak válaszolgass. Ha nem érted, olvasd el újból. Ha még akkor sem világos, hát kérdezz. Fontos és felelősségteljes munkádhoz most a jó egészség és a higgadtság a legfontosabb. Vigyázz magadra (ez nem fegyegetés, hanem óvó jótanács), szükségünk van rád, mert te vagy köztünk az az ember, aki tudja, hogyan lehet egy lopott pénzből elő(nem)állított lapot ellopni.