Feliratozva.Nem szeretem a szinkronosat,Dr Csontnak olyan hülye a magyar hangja pld,teljesen megváltozik az elmebeteg karaktere.
Felirat viszont kell és magyar,tul lassan forditom még felirattal is,a sója tűnik el.Igazábol olvasásnál is,nem érzékelem az árnyalatokat,hiába értek mindent......most nem arra gondolok hogy:Joe a k.... anyádba dobd el azt a kib....tt gunt:)
Viszont a Dr Csont haszóba került,mert szóba hoztam:)teljesen kezd belefulladni az ocsmány vágóképekbe.
Közben Smallville véget ért.....háááát.......gondolom a film tisztelgés C.Reeve előtt,de ahhoz képest hogy dupla epizód,sikerült nekik Barátok közt szintű dialógokat irni.Bár fene tudja....Visszajött egy picit az összes fő karakter,a csak ittenieket a helyükre tették,de akkor is.
Justified, most nem tudom évad lezárva,vagy szünet.Itt is volt kis hiányérzetem,de ez a sorozat dörzsöl,főleg most a redneck banya,aki főg..i volt.Mint a Tortura hibbant ápolónője,kicsit öregebben,kicsit délebben.
Castel.Cimszereplőnk szerintem megbirkozna csavarosabb karakterrel is.
BB Theory,lol.....Sheldon barátnője visz mindent,főleg Peggy-vel,meg a másik pincércsajjal.
Amugy a forditásokért hála azoknak akik csinálják, néha zseniálisan jók és mindenképpen jobbak mint a hivatalosak.