emojnarode Creative Commons License 2011.05.13 0 0 279

De van kérdés.... The Rible, ha két hete jártál Sarajevo környékén, gondolom megosztod velem a tapasztalatodat. Minden épeszü  kalandvágyó arra utazó azt teszi, amit egy korábbi beirásodban szépen precizen leirtál, már ami a Vogosca felé utazást illeti. Mivelhogy Neked volt részed megtapasztalni néhány napja a forgalmat, arra volnék kiváncsi, hogy egyáltalán hol tartanak a Vogoscai leágazás utánni szakaszon, a felüljáro felé eső rész utáni szakaszon. Most nem mennék bele az útépités körüli gazdasági anomáliák taglalásába, de ez az utszakasz, akár a városból jösz Zenica felé, vagy forditva, hosszú ideje készül, és álmomban se jöjjön elő. Mivelhogy én tavaly voltam  ott utoljára és körforgalom után, mégis visszafordultam Vogosca felé, mert hajmeresztő dugók voltak előttem. Csak a kiváncsiság vitt arra, de letettem róla. Tehát mindenképpen a Vogoscai ut a legjobb, a Bare temető mellett, le a belvárosba, a Skenderija sportcsarnok felé, aztán tettszés szerint, balra a Bascsarsija felé, vagy jobbra Mostar felé. Ez utóbbi egy kerülő ugyan , de időben megéri. Persze ehhez ugye az is hozzá tartozik, hogy illő ismerni Sarajevo forgalmi rendjét. Itt szoktak meg akadni a kevésbbé járatosak. Üdv és kösz az infot.