AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.05.13 0 0 534

Nem tudom, de nekem ez a 7. évad annyira eröltetett, hogy az nem igaz. Tipikusan a "még egy bőrt lehúzni" esete.

Annyira nem életszerűek a problémák... 20 éve Tom lefeküdt Lynette legjobb barátnőjével, amikor éppen összevesztek, még házasok sem voltak, na és akkor mi van ilyenkor 20 év házasság és 5 gyerek után, kérdem én.

Meg ez az elcserélt gyerek probléma is, egyszerűen eröltetett. Az csak egyéni problémám, hogy Juanita eddig nagyjából undok  durcás követelőző gyereknek volt beállítva, most valahogy nem tudok a lelkével azonosulni, de Gabyéval sem, érdekes a mexikói szülők valahogy képesek voltak lemondani Juanitáról, mert az anyia érzelmei a nevelt kislányhoz fűzódtek...

A Paul Yang féle ötlet jó, mármint hogy bosszúból cserepekre töri a Lila akác utca békés világát, amiben ennyi a képmutatás, de belevonni a Felicia  most előkeverdett lányát, megnint eröltetett.

Susan meg a dialízis... hát kiváncsi leszek mi lesz belőle, gondolom majd  az egyik barátnő neki adja a fél veséjét? Vagy Májki?

Vagy kinő ujra a veséje? Valahogy nem tudom mártírnak elképzelni, azt sokkal inkáb, hogy műtét közben rémálma van és kiveri az orvos kezéből a szikét, mert rángatózik, és kaszál a kezével.

Brie probléája megint egy baromság, bár  mondjuk kapuzárási pánik  esetén sok klímaxos nő képes meghülyülni, és egy istállószagú harmincast választani a derék Orson helyett...