Sziasztok,
Igy visszaolvasva az utobbi napok beiràsait, màr megint az jut eszembe, hogy sajnos kis népûnk azért nem jut sehova, mert még mindig nem nôttûnk fel ahhoz, hogy ne egymàs farokméretével, keresetével csili-vili autojàval (rokkantnyugdijas tàblàcskàval ellàtva természetesen) tôrödjünk.....
Mint ahogy màr többen kifejtették itt, van aki jol érzi magàt itt, van aki nem, vannak honvàgyasok, vannak még messzebre vàgyok.... Vannak kôzépbeosztàsuak, vannak szerencsésebbek.....
De ez Nekem miért kell, hogy fàjjon, azért, mert Ö is magyar ??????
En jobban érzem magam itt, annak ellenére, hogy nem vagyok milliomos, nem Paris leg sikkesebb quartier-jében lakom..... és nem a cégm fizeti a lakàsom, autom.....
Mindenem megvan, amire szûkségem van, làtom gyermekeimet, feleségemet rendszeresen, végzem a munkàm amiben egyenlöe nagyon jol érzem magam.... De lehet, hogy nemsokàra vàltoztatok.... Csak rajtam mulik ! Nem azt keresem, hogy hogy csesszek ki a màsikkal, hogy vegyem el a kedvét, àllàsàt, hogyan piszkitsam be a nevét, hanem zt, hogy én legyek valaki, és magasadjak ki a többiek közül teljesitményemmel, és ugy mondjàk rolam, hogy na ez egy magyar sràc.....
Akkor lehet, hogy még büszke is leszek magyarsàgomra.... de sajnos a mostani helyzetben, cselekedeteinkkel, viselkedésûnkkel szerintem nem kéne elégedettnek lennünk....
Bocs, ha esetleg untatam néhànyotokat...
Billy