Nicsinyo, ebben teljesen egyetértek Veled, hogy én is természetellenesnek találom, hogy 2-3.000€-s lakásbérlés, sőt, amikor kiderült, hogy mekkora a keretünk, amennyiért bérelhetünk, le voltam döbbenve, és abból indultam ki, hogy itt ennyiből mit lehet kapni, és azt hittem, hogy pillanatok alatt találunk lakást, ennyi pénzből, nem is a fővárosban miért ne tudnánk találni... Hát, ahogy kint voltunk, egyik döbbenetből a másikba estem, hogy ez nem is megy olyan könnyen, mint itthon.
Szerintem is irreálisan sok egy lakásért ekkora összeg, de mivel nem mi fizetjük, így kihasználjuk a keretet, hogyha nekünk kellene fizetni, akkor nem ennyiért bérelnénk, az biztos, és nem is Versaillesben szerintem. De itt vannak volt kollégák is, akik szintén magyarok, és velük jó lesz a kapcsolattartás, főleg, hogy ott is gyerekek vannak.
Egyébként én amikor itthon, Pesten kerestem albérletet, akkor azt is nagyon megnéztem, hogy itt milyen, ugyan úgy, mint ahogy kint megnézzük, mert szeretnék este nyugodtan hazamenni, és nem félni a sötétben, és igenis, erre hajlandó vagyok nagyobb összeget is fordítani, és ezt itt Pesten is megtettem, hogy ne a 8. kerületbe lakjak, hanem akkor már inkább jobb helyen.
Budai01, ne legyél már ilyen egyszerű. Nem munkanálküliek vagyunk... Olvass már vissza! Ez a lehetőség férjemnek előrelépés, de látom, hogy Te ezt nem tudod felfogni, vagy ennyire irigy vagy csak egyszerű. Tudod, nem tudsz megijeszteni, vagy nem tudom, hogy mit akarsz elérni, de ez, amiket leírsz csak a saját szegénységi bizonyítványod.