Guzzista Creative Commons License 2011.05.09 0 0 1118

Azon dolgok hiánya amit leírtam inkább bosszantó mint zavaró. Nem is rólam van szó hanem azokról akik annak idején újonnan megvették az adott típust nem kevés pénzért és a gyár ilyen apróságokkal kukacoskodott. Esetemben azért lett 1.6-os, mert ez az autó volt az amely egyébb elvárásaimnak megfelelt. Törésmentes karosszéria, vezetett szervízkönyv, számlák, magánszemély, stb...  Ilyen apróságokat kihagynak és egyébb extrákkal pedig bőven megszórják mint bolond a lisztet. Elektromos gerinctámasz, 4 el. ablak, alcantara, 10 légzsák, stb... Egyébként nem panaszkodom mert maximálisan elégedett vagyok a géppel, csak furcsálom az üzletpolitikájukat. Az XcarLinknek itthon is van képviseletük, én őket kerestem meg de mégsem sikerült üzletet kötnünk. Egyébként az ügyvezető elmondta, hogy évente kb. 10 Lanciás megkeresésük van. Ezért biztos nem érdemes tartani az adott típust. A Loudlink kifejezetten az olasz autókhoz lett kifejlesztve úgyhogy én is csatlakozom a terméket használókhoz. A kesztűtartó vakdugója egy átlátszó plexi búra ahogy elnéztem amit bevontak azzal a fekete anyaggal ami a kesztűtartót is borítja. Hát nem lett volna egyszerűbb úgy hagyni és egy izzót fölé rakni? Még a kapcsoló helye is megvan jobb oldalon egy műanyag dugóval lezárva. A vezeték is biztosan ott van valahol. A Péceli úton van egy jó Lancia bontó Rákoscsabán, én is ott vettem a ledeket. Van mindenük, szerintem biztos kapsz hamutartót. Ha nem Pesten laksz szívesen megnézem ha arra járok.

Előzmény: fil (1117)