evm100508 Creative Commons License 2011.05.09 0 0 1441

Te jó ég!!!

Először is Nicsinyo: neked mi a fene közöd van hozzá, hogy hol és mennyiért akarunk lakást bérelni??? De hogyha visszaolvastál volna, akkor látnád, hogy nem MI fogjuk fizetni, hanem a CÉG, ahol a férjem dolgozik, és azért mert ez egy KIKÜLDETÉS, de lehet, hogy számodra ez ismeretlen dolog, és fogalmad sincs, hogy hogy lehet ezt elérni. De nem is fogok rád időt pazarolni, csak jó lenne, hogy mielőtt elkezdesz gépelni, megtennéd, hogy visszaolvasol kicsit, és kiműveled magad, ami nagyon rádférne, ahogy is olvasom a soraidat...

Az, meg hogy Versaillest választottuk, semmi köze a történelni dolgoknak. Akkor most magyarként ne menjünk Törökországba se, sem itt tanyáztak Magyarország területén anno???

Lépjél már túl a múlton... És ne irigykedj másokra.

Ez nem rongyrázás, hanem egyszerűen kihasználjuk a lehetőségeinket. Szerinted, hogyha X összegért bérelhetünk lakást, akkor miért béreljünk kevesebbért, nem mi fizetjük ki. Akkor inkább legyen drágább, de olyan helyen legyen, hogy a gyerekkel ki tudjak mozdulni, és mondjuk este is haza merjek menni.

Aranyalma, azt hiszem, hogy rátapintotál a lényegre, tényleg ezzel a mondatával mindent elárult a szintjéről.

Egyébként megnéztem a linkeket, amiket betettél, és amikor én is kis várost néztem, akkor ennyiből ott is simán találtam házat. De oda

Előzmény: Nicsinyo (1423)