Guzzista Creative Commons License 2011.05.09 0 0 1114

Szia Fil! Hát nem vettem meg az XcarLinket mert nem volt kompatibilis a Lybrával. Pedig azt mondták, hogy az új fejlesztésű modell már jó lesz hozzá. Reggel a megbeszélt időben pontosan érkeztem, minden jól alakult de az ajánlott modell meg sem nyikkant. Jármy úr felment egy másik típusért de azzal is ugyan az volt a helyzet. A végén már lehozta az összes tipust de hiába. Úgyhogy marad a Loudlink. A kesztűtartóra rátérve elég fogtechnikusok az olaszok mert az a vakdugó amit a kesztyűtartóban ki kell pattintani legalább annyiba kerül mintha betettek volna egy izzót. Biztos vagyok benne, hogy még a vezeték is ott van valahol. Az ajtónál lévő belső kilincs világításnál ugyanez volt a helyzet. Nem volt beszerelve a világítás pedig a vezeték ott volt és áram is volt benne. A Fiat szalonban megkérdeztem, hogy mennyibe kerül egy világító led a belső kilincshez, azt mondták, hogy külön nem kapható, csak a műanyag panellal együtt 9500 Ft-ért, értsd darabonként! A bontóban a négy db. került 4000 Ft-ba. Azt hiszem a kesztyűtartóval és a hamutartóval is (merthogy abban sincs világítás csak a helye) így járok el mint a kilincs világítás esetében. El nem tudom képzelni, hogy épeszű mérnök azt mondja, hogy  hagyjuk ki ezeket a dolgokat az autóból mert ezek jelentős extrák. Csak az 1.6-os verzióból hiányoznak ezek az apróságok, a többiből nem. Lehet, hogy a legkisebb Lybra tulajdonosokat így alázzák mert nem a nagyobb és drágább modellt választották?

Előzmény: fil (1113)